Clean Bac

Συμπυκνωμένο Πολυ-καθαριστικό Πανίσχυρο Γενικής Χρήσεως Ιοκτόνο - Μυκητοκτόνο - Βακτηριοκτόνο - Αλγοκτόνο.

Clean Bac Citronella

Συμπυκνωμένο Πολυ-καθαριστικό Πανίσχυρο Γενικής Χρήσεως Ιοκτόνο - Μυκητοκτόνο - Βακτηριοκτόνο - Εντομοαπωθητικό

Clean Bac Citro

Καθαριστικό - Αρωματικό - Εντομοαπωθητικό Πανίσχυρο Γενικής Χρήσεως πολυ-καθαριστικό

GenClean

Συμπυκνωμένο, Αλκαλικό Καθαριστικό - Απορρυπαντικό, Βιομηχανικός Διαλύτης

GenClean Plus

Συμπυκνωμένο, Ισχυρό Αλκαλικό Καθαριστικό - Απορρυπαντικό Βιομηχανικός Διαλύτης

GenClean AntiFly

Συμπυκνωμένο, Αλκαλικό Καθαριστικό - Απορρυπαντικό Αποσμητικό - Εντομοαπωθητικό

Remover Np

Iσχυρό καθαριστικό υγρό μεταλλικών επιφανειών. Γiα εξανθρακώματα και γενικά κατάλοιπα της καύσης, καθώς και επικαθίσεις από χρώματα, βερνίκια, κόλλες, κλπ.

Remover C

Iσχυρό διαβρωτικό απομάκρυνσης. Χρωμάτων, καρβουνίλας, εποξικών χρωμάτων, πολυουρεθάνης, και άλλων επικαθήσεων.

Tex Power

Υγρό για τον καθαρισμό με επανακυκλοφορία, με φυσικό διαλύτη. ΑΟΣΜΟ,αποτελεσματικό διάφορες επικαθήσεις, λάδια καπνίλες κ.λ.π.

OxyClean

Έτοιμο προς Χρήση, Υγρό Καθαρισμού - Εξευγενισμένο Οξύ Για άλατα, πουρί, σκουριά κ.α.

HandFil

Κρέμα Καθαρισμού - Χεριών Αποξεστική Πάστα , αφαιρεί βρωμιές, μουτζούρες, πίσσα, κάπνα, λάδια, γράσα, χρωστικά, βαφές κ.α.

Block Up

Συμπυκνωμένο Πανίσχυρο Αποφρακτικό για Απόφραξη Αποχετεύσεων Το BLOCK UP είναι ένα συμπυκνωμένο υγρό

Fantastic Odor Control

Πανίσχυρο Γενικής Χρήσεως Αποσμητικό, Το MICROLIFE FANTASTIC ODOR CONTROL επιτρέπει την άμεση εξουδετέρωση των ανεπιθύμητων οσμών, χάρη στην εξαιρετική μοριακή του δομή. Ο τύπος προϊόντος προσαρμόζεται ανάλογα με το είδος και τον τύπο της ανεπιθύμητης μυρωδιάς.

Clean Bac Hands 20

Απολυμαντικό Χεριών με αλκοόλη Πανίσχυρο αλκοολούχο διάλυμα υγρό / gel για την απολύμανση των χεριών. Άμεση δράση. Εξυγιαίνει και καθαρίζει. Χωρίς άρωμα και χρώμα. Περιέχει γλυκερίνη. Δεν χρειάζεται ξέπλυμα. Προστατεύει τα χέρια. Στεγνώνει γρήγορα και αφήνει ευχάριστη αίσθηση στα χέρια. Αυξάνει την ενυδάτωση.

Πολυηλεκτρολήτες

Οι πολυηλεκτρολύτες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της ποιότητας του νερού, την αποκόλληση, την απόλυση, τη διάθλαση και την απομάκρυνση ακαθαρτοτήτων από το νερό σε διάφορες εφαρμογές όπως στην επεξεργασία πόσιμου νερού, την επεξεργασία λυμάτων, την απομάκρυνση μετάλλων και άλλων ανεπιθύμητων ουσιών από το νερό.

Metal Bright

Καθαριστικό Καθαλατώσεων Το METAL BRITE είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό αλουμινίου, χαλκού, και ορείχαλκου συστημάτων, καθώς και ξυλινών επιφανειών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό ασβεστολίθου και γαλακτολίθου μετά από εργασίες καθαρισμού δεξαμενών.

Klor Bac - Χλώριο

Διάλυμα Υποχλωριώδους Νατρίου 12,5% κ.β. Διαθέσιμου χλωρίου Απολυμαντικό Βιοκτόνο Πόσιμου Νερού Πισίνας

ph-Minus

ΔΙΑΛΥΜΑ ΘΕΙΙΚΟ ΟΞΥ 30 % Το προϊόν ph Minus είναι μια υγρή οξική ουσία που χρησιμοποιείται για τη μείωση της τιμής pH

Pac - Κροκιδωτικό

Το PAC είναι ένα υγρό προϊόν που χρησιμοποιείται για την κροκίδωση των αμμό-φίλτρων.

Αλγεοκτόνο

Χρησιμοποιείται στην πισίνα για να εξουδετερώσει τη διάδοση των κοινών άλγεων.

Το υδροχλωρικό οξύ (Hydrochloric Acid, HCl) σε ποσοστό 33% είναι ένα ισχυρό οξύ που χρησιμοποιείται για διάφορες βιομηχανικές και εργαστηριακές εφαρμογές. 

Το καυστικό νάτριο, γνωστό και ως υδροξείδιο του νατρίου, είναι μια χημική ένωση με τον χημικό τύπο NaOH. Σε υγρή μορφή, σημαίνει ότι πρόκειται για μια αιωρούμενη διάλυση του νατρίου 

ο ορθοφωσφορικό οξύ (Orthophosphoric Acid), ή αλλιώς φωσφορικό οξύ, είναι ένα οξύ που περιέχει το στοιχείο το φώσφορο. Η χημική του σύνθεση είναι H₃PO₄. 

ο θειϊκό οξύ (Sulfuric Acid) σε ποσοστό 50% είναι μια διάλυση του θειικού οξέος σε νερό, όπου το 50% του όγκου του υγρού αποτελείται από το θειικό οξύ (H₂SO₄).

Microlife AntiFly

Καθαριστικό - Αποσμητικό Βιοτεχνολογικό Υλικό Διάσπασης Αποβλήτων - Συντήρησης - Εντομοαπώθησης

Microlife LCD002

Καθαριστικό - Αποσμητικό Βιοτεχνολογικό Υλικό Διάσπασης Αποβλήτων, Καθαριότητας και Αφαίρεσης οσμών.

Microlife Odor Control

Βιοενζυματικό Υγρό με Βακτηριακή Δράση Διάσπαση– Απόσμηση. Εξουδετέρωση Οσμών. Βαθύς και αποτελεσματικός καθαρισμός, οργανική διάσπαση.

Microlife Fresh Air

Eξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές από ουρητήρια Βιοτεχνολογικό Υλικό που εξυγιαίνει επιφάνειες.

Microlife Stain Eater

Eξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και αφαιρεί λεκέδες τροφίμων. Βιοτεχνολογικό Υλικό.

Microlife Pet Odor

Eξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές των κατοικιδίων. Βιοτεχνολογικό Υλικό.

Microlife Bac Floor

Βιοενζυματικό Υγρό με Βακτηριακή Δράση Για την αποτελεσματική απομάκρυνση οσμών, λεκέδων και ρύπων από μαλακές ή σκληρές επιφάνειες.

Microlife Tabs

Microlife Tabs προϊόν σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα των υπερβολικών οργανικών αποβλήτων.

Microlife Odor Guard Plate & Base

Πλάκα Τζελ Απόσμησης. Tζελ απολύμανσης οσμών. Αποτελεί έναν απλό και πλήρως αποδοτικό τρόπο ελέγχου και χειρισμού του αντιοσμητικού παράγοντα.

Microlife DCD063

Σκόνη για την Διάσπαση Αστικών Στέρεων και Υδάτινων Αποβλήτων, Βιοτεχνολογικό Υλικό για Βόθρους, Αποχετευτικά Δίκτυα, Σηπτικές Δεξαμενές, Φρεάτια, Λιποσυλλέκτες, Βιολογικούς, Ρεύματα και αλλού.

Microlife DCD006

Σκόνη για την Επεξεργασία των Αστικών Υγρών Αποβλήτων Συνδράμει στη διαδικασία υποβάθμισης των αστικών υγρών αποβλήτων, προσφέροντας γρήγορη εκκίνηση για τις εγκαταστάσεις κατεργασίας ύδατος αποβλήτων.

Microlife DCB004

Σκόνη για την Επεξεργασία Λιμνών και Λάκκων Νερών(Μικρή Λίμνη) Εξισορροπεί το υδάτινο οικοσύστημα. Αποτρέπει τον ευτροφισμό. Ενθαρρύνει το ζωοπλαγκτόν στο σύστημα. Αποικοδομεί και ανοργανοποιεί την οργανική λάσπη

Microlife DCΒ020

Σκόνη για την Επεξεργασία του Υδάτινου Κόλπου και Πισίνας Μειώνει και εξαλείφει τη ρύπανση στο νερό. Αποτρέπει την ανάπτυξη αλγών. Αποτρέπει την εναπόθεση ασβεστίου και διάβρωσης. Εξισορροπεί την ισορροπία του pH και τα στοιχεία άνθρακα.

Microlife DCB002

Σκόνη για την Αύξηση της Απόδοσης σε Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων. Ενθαρρύνει την κροκίδωση. Εγκαταστάσεις επεξεργασίας οικιακών και βιομηχανικών λυμάτων που λειτουργούν με ενεργό σύστημα ιλύος, δεξαμενές αερισμού, λιμνοθάλασσες κ.α.

Microlife LCA001

Βιολογική Θεραπεία του Ενυδρείου - Ιχθυοτροφείου Παρέχει ισορροπία υδρόβιων πόρων. Αποτρέπει τον ευτροφισμό. Αναζωογονεί τα ζωοπλαγκτόνια και το οικοσύστημα Μειώνει τα παράγωγα φωσφόρου και αζώτου.

Το Microlife Marine 002 είναι ένα ασφαλές και μη διαβρωτικό προϊόν που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της ροής σε αποχετεύσεις όπου η συσσώρευση λίπους αποτελεί πρόβλημα. 

Το Microlife Marine 063 έχει σχεδιαστεί για να αποδομεί και να διασπά οργανικά απόβλητα και υπολείμματα αυτών που προκαλούν απόφραξη ή αργή αποστράγγιση σε νεροχύτες, ντους, αποχετεύσεις, αποχετεύσεις κ.λπ.

We Take Care of Your Problems Carefully

Privacy Policy Powered by WordPress Inspiro WordPress Theme by WPZOOM